MCleaner houdt gesprekken en SMS-berichten tegen (Cydia)

MCleaner is een applicatie waarmee je ongewenste telefoongesprekken en sms-berichten tegenhoudt. Voor 12 dollar zorg je dat alleen goedgekeurde personen je kunnen bellen.

MCleanerMCleaner is een applicatie waarmee je binnenkomende telefoongesprekken en SMS-berichten kunt filteren. Je hebt bij SMS-berichten de keuze uit vijf filteropties, waaronder een zwarte en een witte lijst. Komt er een ongewenst gesprek binnen, dan kun je zorgen dat het gesprek meteen wordt opgehangen, wordt doorgeschakeld naar voicemail of dat er een sms-bericht naar de beller wordt gestuurd. MCleaner hoeft niet altijd actief te zijn: je kunt een tijdschema instellen.

Naast de al genoemde mogelijkheden kun je ook profielen instellen, zodat je tijdens vergaderingen of andere belangrijke momenten alleen gesprekken binnenkrijgt van nummers die je zelf hebt ingesteld. Je kunt bijvoorbeeld ook zorgen dat je alleen SMS-berichten kunt ontvangen, of dat alleen mensen uit je adresboek mogen bellen. Een wachtwoord zorgt ervoor dat je instellingen, telefoon- en SMS-logboek niet door anderen te bekijken zijn. De gegevens zijn alleen zichtbaar als je het juiste wachtwoord weet.

MCleaner is toe aan versie 1.5.3 en is alleen te installeren via Cydia, via de iSpazio-repo. De oplossing is nogal prijzig: je mag 15 dagen gratis gebruiken en betaalt daarna $11,99.

Meer info: MCleaner
Tip van Truckdiver.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2008, 11:30
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.