Levensweg voor iPad tijdelijk afgeprijsd

De iPad-versie van bordspel Levensweg (Game of Life) is vandaag voor 89 eurocent in de App Store te downloaden.

Game of LifeDe iPad-versie van bordspel Levensweg is vandaag goedkoper voor de iPad verkrijgbaar. Je betaalt tijdelijk maar 89 eurocent, voor het spelletje dat normaal gesproken wordt verkocht voor €5,99. Levensweg op de iPad is een 3D-versie van het spel, waarin je je autootje op het spelbord van dichtbij kunt volgen. De game is niet met Nederlandse schermteksten te spelen en wordt dan ook in de App Store aangeboden onder de Engelse naam ‘The Game of Life’.

Je kunt Levensweg met zes spelers tegelijkertijd spelen, maar je moet dan wel in dezelfde kamer zitten. Je geeft bij zo’n multiplayerpotje de iPad door aan de volgende speler die aan de beurt is.

Uitgever Electronic Arts biedt Levensweg goedkoop aan in verband met hun eigen Daily Deal-actie. De dagelijkse routine in deze actie doet vermoeden dat het iPad-bordspel na vrijdag 1 februari zijn originele prijskaartje weer krijgt. Kijk goed in de App Store of een actie nog geldt, zodat je niet per ongeluk de oude prijs betaalt. Bezitters van een iPad derde of vierde generatie moeten wel even oppassen: het spel is sinds 2011 niet meer bijgewerkt, wat betekent dat er nooit Retina-beelden zijn toegevoegd.

Downloaden: The Game of Life (€0,89, normaal €5,99, iPad, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2013, 12:05
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.