Duck Hunt voor iPhone

Lekker knallen met Duck Hunt voor de iPhone

Duck Hunt is een nieuw spel voor je iPhone waarvoor je - in tegenstelling tot de NES-emulator - geen lastige installatie voor hoeft te doen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Duck Hunt voor iPhoneTijd voor een spelletje. Gisteren nog met de NES-emulator gespeeld en vandaag weer een retrogame: de klassieker Duck Hunt. Deze keer geen ingewikkelde installatie nodig: gewoon naar een webpagina gaan en spelen maar! Het principe is snel uitgelegd: denk aan kleiduivenschieten, maar in dit geval vliegen er eenden voorbij waar je als een idioot op moet schieten.

Hopelijk zijn de iPhone-bezitters al redelijk bedreven met het toetsenbord, want http://orangeburgyoungprofessionals.com/duckhunt is een URL die je niet zomaar even intikt.

De ontwikkelaar heeft ook de broncode (in JavaScript) beschikbaar gesteld voor mensen die hun eigen tweaks willen toepassen. Opmerkelijk is dat de ontwikkelaar van Duck Hunt nog nooit eerder een game heeft geprogrammeerd. Natuurlijk niet zo cool als Super Mario, maar minder ingewikkeld om voorelkaar te krijgen.

Even gecheckt: je hebt er geen iPhone voor nodig, je kunt het ook gewoon op de desktop spelen met je muis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 21:33
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.