LandGrabbers voor iPad: realtime strategiespel in de Middeleeuwen

LandGrabbers is een realtime strategiegame die zich afspeelt in de Middeleeuwen. De game vraagt strategisch inzicht, maar ook geluk. LandGrabbers is gratis, maar voor extra levels moet je bijbetalen.

landgrabbers iconBen je gek op de Middeleeuwen, kastelen en ridders dan spreekt de game LandGrabbers je wellicht aan. In dit realtime strategiespel moet je je legers aansturen om vijandelijke forten en stukken land te veroveren. Er zitten 36 levels in, die zich niet alleen afspelen op het platteland, maar ook in de woestijn, sneeuw, bossen en andere omgevingen. Je komt in contact met magische voorwerpen en moet strategische beslissingen nemen. Er zijn drie moeilijkheidsgraden, waardoor LandGrabbers geschikt is voor beginnende spelers, maar ook voor mensen die al heel wat speluren op de teller hebben staan. Strategie is echter niet alles, want je moet ook geluk hebben. LandGrabbers is een complexe game met heel wat mogelijkheden en een uitgebreid verhaal, waar je even in moet komen.

Grafisch en qua geluidseffecten betreft is LandGrabbers een leuke game. Verover je een stuk land, dan juichen de troepen en als je ze op pad stuurt om een aanval te doen, zijn ze al even enthousiast. De game zelf is gratis, een pakket met 27 extra levels kost €2,39 via een in-app aankoop. Onderstaande video geeft een indruk van de game.

Downloaden: LandGrabbers (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2011, 18:57
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.