iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

KRO Koffer: detectives downloaden en offline bekijken op de iPad

De Publieke Omroep heeft een nieuwe applicatie die verder gaat dan Uitzending Gemist. Met de iPad-app KRO Koffer kan je afleveringen van detectives downloaden en die een tijd lang offline op de iPad bekijken.

KRO Koffer detectives voor op vakantie op de iPadDe Katholieke Radio Omroep gaat een stapje verder dan Uitzending Gemist in haar nieuwe applicatie voor de iPad en iPhone. In de app KRO Koffer kan je geen afleveringen terugkijken, maar kan je juist afleveringen downloaden voor later offline-gebruik. Zo kan je de eerste drie afleveringen van de serie Scott & Bailey bewaren voor de autorit naar je vakantiebestemming bijvoorbeeld. Op 14 augustus, tegen het einde van de vakantie, worden de gedownloadde afleveringen automatisch weer verwijderd.


KRO Koffer detectives aflevering 1Je kan ze gratis downloaden, offline bekijken en een tijdje bewaren, maar het is dus niet zo dat je de afleveringen in je bezit hebt als je dat doet.

De eerste drie afleveringen van de serie duren 90 minuten per stuk, en wegen van 448 MB tot 746 MB op de iPad, wat keurig vermeld staat voordat je begint met het downloaden. Voor het downloaden kan je ook op een aflevering drukken om een korte beschrijving ervan te lezen. Het is nog niet bekend of er in de loop van tijd meer afleveringen en verschillende series aan de applicatie worden toegevoegd. De individueel vermelde verlooptijd van de afleveringen, lijkt daar wel op te wijzen.

Downloaden: KRO Koffer (gratis, ook geschikt voor iPhone)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.