Kick-Ass: gewelddadige superheldengame binnenkort in de App Store

Op 15 april komt Kick-ass in de Nederlandse bioscopen. Het is een film over een doodnormale jongeman die zich afvraagt waarom niemand ooit geprobeerd om een superheld te zijn. Hij besluit er zelf een te worden.

Kick-Ass iPhoneOp 15 april komt Kick-Ass in de Nederlandse bioscopen. Het is een film over een doodnormale jongeman die zich afvraagt waarom niemand probeert om een superheld te zijn. Hij besluit er zelf een te worden; hij wordt Kick-Ass. De film is niet zuinig met kogels en harde actie. Dat heeft WHA Entertainment in de gelijknamige iPhone-game ook prima vertaald uit de film. De iPhone-game Kick-Ass is een spel waarbij jij als Kick-Ass of één van de andere superhelden uit de film de bad guys moet zien te verslaan.


In het spel kun je niet alleen Kick-Ass spelen, ook de andere superhelden zoals Hit-girl en Big Daddy kun je gebruiken om de vijand te verslaan. Red Mist, de vierde superheld, is voorzover bekend niet speelbaar. Iedere superheld heeft eigen specialiteiten om de vijand te lijf te gaan. Het spel is een beat-em-up in de derde persoon en zal voor 17 jaar en ouder gekwalificeerd zijn. Bloed en geweld staat in deze game centraal. Naast de centrale verhaallijn is er ook de mogelijkheid om deelmissies en mini games te spelen.

Het spel wordt net als de film op 15 april in de App Store verwacht. Onduidelijk is tegen welke prijs het spel in de App Store zal verschijnen en of er een multiplayer-mogelijkheid beschikbaar zal zijn. Bovenstaande trailer laat wel twee superhelden tegelijk actief zien. Je zou hierdoor aan kunnen nemen dat je samen met je vrienden het tegen je anderen op kan nemen. Zodra we meer weten, weet jij het ook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 maart 2010 om 11:30
Onderwerp
Categorie
Games
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.