Jetpack Joyride krijgt update: scores van anderen tijdens spelen

De highscore-game Jetpack Joyride voor de iPad is voorzien van een update waarmee je de scores van andere highscore-jagers tijdens het spelen ziet. Ook zijn er nieuwe jetpacks en kostuums.

Jetpack Joyride iPadHet is waarschijnlijk een van de meest verslavende highscore-spelletjes op de iPad: Jetpack Joyride. Het spelletje van de makers van Fruit Ninja heeft vanochtend een update gekregen die een leuke toevoeging aan het spel doet. Je ziet nu de highscores van anderen in beeld, zodra je er voorbij vliegt met je jetpack. Dan moeten je eigen scores natuurlijk wel hoger liggen dan die van je vrienden in Game Center. Er zijn meer toevoegingen gedaan.

Vanaf deze nieuwste update kun je bijvoorbeeld vliegen in het kostuum van Fruit Ninja’s Sensei. Die kun je vrijspelen in het spel als je genoeg munten hebt gespaard. Dan komen ook de andere nieuwe kostuums binnen handbereik, zoals de koninklijke cape of die van een metalen robot.

Jetpack Joyride op een draakNaast kostuums zijn er ook twee nieuwe jetpacks te koop met de munten die je in het spel bij elkaar sprokkelt. Je kan nu laserstralen, elektriciteit en vliegende raketten ontwijken met een gouden spaarvarken of een chromen afterburner op je rug. De laatste nieuwe mogelijkheid is het delen van scores op Twitter en Facebook. Daardoor wordt het natuurlijk makkelijker om nieuwe vrienden te vinden in Game Center en daarna kun je ook hun scores aangegeven zien tijdens het vliegen naar de volgende highscore.

Jetpack Joyride kwam op 1 september uit. Het is de tweede update die het spel tot dusver heeft gekregen.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 15:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.