JaFolders: Nederlandse reclamefolders lezen op de iPad

Op de iPad wordt vandaag de nieuwe applicatie JaFolders gepresenteerd. Hiermee kun je interactief folders lezen van Blokker, V&D, Zeeman, Spar, Praxis en andere bekende Nederlandse bedrijven.

jafoldersVandaag wordt een interessante Nederlandse iPad-applicatie gelanceerd, waardoor de huis-aan-huisfolder aan een nieuw tijdperk begint. JaFolders is een applicatie waarmee je een groot aantal reclamefolders op je iPad kunt bekijken. KPN, PLUS, V&D en Zeeman staan als founding partners achter het initiatief. Je kunt artikelen uit de folder uitknippen en direct bestellen via de webshop van de aanbieders. Ook zijn er koppelingen naar sociale media gemaakt. Er is een winkelzoeker aanwezig in de app en er is informatie over openingstijden van winkeliers. De app JaFolders is vanaf vandaag gratis in de App Store te vinden. Later komt de app ook beschikbaar voor Android-tablets.


Voor de winkeliers betekent het, dat ze minder folders hoeven te laten drukken en te verspreiden. Voor scholieren die een bijbaantje hebben met het rondbrengen van folders is het misschien een minder goede ontwikkeling. Apparaten zoals de iPad zijn erg geschikt om folders te lezen, omdat je goed kunt in- en uitzoomen. Het leuke is dat JaFolders niet zomaar pdf-versies van reclamefolders heeft gemaakt, maar er ook interactieve functies aan heeft toegevoegd. Voortaan kan de NEE-sticker op de brievenbus en de JA-sticker op deze app. Je vindt in de app folders van diverse aanbieders, zoals KPN, Dixons, Blokker, Etos, V&D, Spar, Praxis en Dynabyte.

Downloaden: JaFolders (gratis)
jafolders reclame

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.