Iris Photo Suite krijgt update met nieuwe interface

Iris Photo Suite is een fotobewerkingsapp die een update heeft gekregen met een nieuwe interface. Ook is de app nu met korting te krijgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iris photo suiteIris Photo Suite is een fotobewerkingsapp waar we nog niet eerder aandacht aan hebben besteed op iPhoneclub. Toch is deze app – verkrijgbaar voor iPhone en iPad – aardig compleet. De app heeft in versie 1.5 een compleet nieuwe gebruikersinterface gekregen, met een lagenfunctie en de mogelijkheid om de sterkte van elk filter aan te passen. Er zitten 23 nieuwe effecten in, waaronder Ultra Realistic Comic Sketch Effect, Diffused Glow, Mosaic, Clouds, Vintage Print, Instant Print, Pinhole Camera en Parchment. De app kan ruis onderdrukken, de transparantie aanpassen en motion blur toevoegen.

In deze app kun je ook tekstannotaties toevoegen en foto’s opslaan inclusief EXIF-informatie. Alle genoemde functies komen boven de functies die de app al had, zoals bijsnijden, roteren, 70 effecten en texturen toepassen, een live preview van je aanpassingen en een Magic Touch om je foto’s snel aan te passen bij slechte belichting.

Downloaden: Iris Photo Suite (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Iris Photo Suite for iPad (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2011, 5:55
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.