iPhone-teksteditor met copy & paste komt naar App Store

Hoera, copy & paste komt beschikbaar op de iPhone, zo belooft een berichtje op AppleiPhoneApps. Maar het blijkt te gaan om een functie die beperkt blijft tot een nieuwe teksteditor in de App Store.

Copy & Paste in iPhone teksteditor.Het is eigenlijk beschamend om toe te geven dat je blij kunt worden van nieuws over een knip-en-plakfunctie. Is het dan eindelijk zover? Van Apple hoeven we niets te verwachten, want die vindt dat copy & paste onderaan het prioriteitenlijstje hoort. Een berichtje op de website AppleiPhoneApps bracht weer even hoop: een nieuwe applicatie is onderweg naar de App Store, waarin het eindelijk toch mogelijk wordt om te knippen en te plakken!


Helaas, het blijkt te gaan om een teksteditor, die er op zich best leuk uitziet, maar waarbij de knip-en-plakfunctie beperkt blijft tot de teksteditor zelf. De editor biedt verder de mogelijkheid om tekst te selecteren, te highlighten en het lettertype te veranderen. Je hebt de keuze uit 5 verschillende lettergroottes, 6 lettertypes, 8 kleuren en opmaak zoals vet, cursief, onderstreept en doorgestreept. Helaas verzuimt AppleiPhoneApps te vermelden waar meer informatie over de applicatie te vinden is, hoe de applicatie heet en wie überhaupt de ontwikkelaar is. Ze beloven binnenkort een videoreview.

Via: AppleiPhoneApps
Bedankt, Truckdiver!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 juli 2008 om 19:30
Categorie
Diensten
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.