iPhone game-update #24: Dead Space, Virtua Fighter 2 en Tiki Towers 2

iPhone game-update #24: Dead Space, Virtua Fighter 2 en Tiki Towers 2. Elke dag brengt iPhoneclub.nl haar lezers het laatste gamenieuws.

tiki2Vandaag in de game-update: Tiki Towers heeft eindelijk een vervolg in de vorm van Tiki Towers 2, SEGA brengt Virtua Fighter 2 naar de iPhone en er is wat meer nieuws over de iPhone-versie van Dead Space, die volgende week in de App Store zal liggen.

Dead Space oorspronkelijk gepland als on-rails shooter

dead spaceDead Space 2, de grote consolegame, komt 25 januari uit en dit zal gelijktijdig zijn met de release van een nieuwe iPhone-game van dezelfde serie. Nu blijkt in een interview met de ontwikkelaar van de game, Jarrad Trudgen van Iron Monkey Studios, dat het spel eerst gepland stond als een onrails shooter. Dead Space Extraction voor de Wii sloeg eerder ook al die weg in. Bekijk in ieder geval het onderstaande filmpje om weggeblazen te worden door de grafische macht van Dead Space.

Tiki Towers 2 is uit

TikiHet wachten is voorbij! Tiki Towers, die game met die koddige aapjes die wel erg leek op World of Goo, heeft een vervolg gekregen. Logischerwijs heet dit deel gewoon Tiki Towers 2. Het tweede deel doet eigenlijk niet zo gek veel anders dan het eerste. Natuurlijk kent het spel een iets ander uiterlijk en zijn er dertig nieuwe levels om uit te spelen, maar verder is alles vrijwel hetzelfde. Dat hoeft natuurlijk niet erg te zijn, want het eerste deel was geweldig. Volg de onderstaande link om het spel te downloaden.

Download: Tiki Towers 2 (€2,39)

SEGA brengt je Virtua Fighter 2

vf2Virtua Fighter is een langlopende vechtgameserie van SEGA en inmiddels op de console aan het vijfde deel bezig. Nu vond SEGA het een goed idee om het tweede deel uit de serie naar de iPhone te brengen. In principe is daar niks mis mee, maar het betreft hier jammer genoeg wel de Genesis-versie. Die werd vroeger ook al volledig afgekraakt, dus of we nu blij moeten zijn met deze release… Oordeel zelf, want de game is momenteel al te koop in de App Store.

Download: Virtua Fighter 2 (€1,59)

Gratis!

We sluiten de dag af met een gratis game: Pro Zombie Soccer. Deze is tijdelijk gratis, omdat de iPad-versie Pro Zombie Soccer Apocalypse Edition (€1,59) net uit is gekomen. Of de game van Chillingo te pruimen is, durf ik niet te zeggen, maar om daar achter te komen kan je dus snel het spel gratis downloaden via de onderstaande link.

Download: Pro Zombie Soccer (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2011, 22:25
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.