iOS game-update: Commando Jack, The Walking Dead: Assault en The Binding of Isaac

Vandaag in de iOS game-update: The Walking Dead: Assault, nieuwe levels voor Commando Jack the the Binding of Isaac wellicht voor iOS.

Walking Dead iconMet het aantal ondode en langzaam lopende personages die we de afgelopen maanden in games zijn tegengekomen, zou bijna denken dat de zombie het meest voorkomende spelfiguur van 2012 is. Hopelijk heb je er nog niet genoeg van, want er is een nieuw spel verschenen gebaseerd op The Walking Dead – de bekende stripreeks waar eerder al een gelijknamige eerdere Game van de Week van tapte. We kijken vandaag ook naar een forse update voor Commando Jack, dat tijdelijk gratis verkrijgbaar is, en een mogelijke iOS-versie van The Binding of Isaac.

Commando Jack krijgt 39 nieuwe levels

Commando JackEen paar maanden geleden hadden we het voor het laatst over Commando Jack, een tower defense-game waarin je zelf ook de toren in kon kruipen om je vijanden onder vuur te nemen. Inmiddels heeft de game een flinke update gekregen, waarin 39 nieuwe levels zijn geïntroduceerd. Hierin mag je het opnemen tegen acht nieuwe alientypes met behulp van elf nieuwe wapens. Ter viering van de update heeft de ontwikkelaar het spel ook tijdelijk afgeprijsd, waardoor je hem nu gratis kunt downloaden. Meer reden om een alleraardigst spelletje uit te proberen, kunnen we je niet geven.
Downloaden: Commando Jack (gratis, normaal €0,89, iOS 4.3+)

The Walking Dead Assault: strategisch actiespel gebaseerd op stripreeks

The Walking DeadThe Walking Dead begon ooit als eenvoudige stripreeks, maar inmiddels heb je er bijna een Excel-sheet voor nodig om bij te houden wat er allemaal binnen de zombiereeks valt. Zo is er nu ook al een televisieserie, een avonturenspel gemaakt door Telltale, een nog niet uitgebracht schietspel van Activision en nu ook nog eens een iOS-strategiespel dat wordt uitgegeven door striphuis Skybound. In deze nieuwe game bekijk je de bekende strippersonages van bovenaf terwijl je ze op tactische wijze gebieden laat plunderen en zombies laat ontwijken of aanvallen. Daarmee verschilt de game flink van het eerder uitgebrachte iOS-spel, waar juist de interacties tussen overlevenden een belangrijke rol speelden.
Downloaden: The Walking Dead: Assault (€1,79, iOS 4.3+)

The Binding of Isaac misschien naar iOS

The Binding of IsaacHet verdorven indiespelletje The Binding Of Isaac zal in de toekomst mogelijk ook voor iOS verschijnen. Dit vertelde ontwikkelaar Edmund McMillen in een blogpost over de nieuwe versies van de game. De iOS-versie zal enkel verschijnen als hij “niet bagger wordt”. Eerst zal de game nog uitkomen voor Playstation Vita. In The Binding of Isaac speel je een droevig jongetje dat uit de kelder van zijn moeder moet ontsnappen. Ontwikkelaar McMillen was in het verleden overigens ook verantwoordelijk voor Super Meat Boy, een spel dat bijna twee jaar terug niet naar iOS kwam omdat de makers zich niet konden vinden in Apple’s App Store-filosofie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2012, 18:27
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.