Instapaper gaat universele iPad-applicatie uitbrengen

Instapaper gaat een iPad-versie uitbrengen, die met één aankoop op de iPhone en iPad te gebruiken is. Met Instapaper kun je webpagina's en andere content offline lezen.

instapaperOntwikkelaar Marco Arment heeft laten weten dat er een iPad-versie van Instapaper aankomt. Instapaper is een handige applicatie om allerlei teksten en webcontent offline te bewaren. Op de iPhone is de applicatie al enorm populair. De iPad-versie gaat sterk op deze iPhone-versie lijken, maar met nieuwe functies zoals pop-over venters en een gesplitste weergave in landscape. Instapaper Pro zal een universele applicatie voor iPhone en iPad worden: je koopt het eenmaal en kunt het daarna op beide apparaten installeren.

Marco Arment heeft net als veel andere ontwikkelaars nog geen iPad in handen gehad, maar moet wel voor de deadline van 27 maart de applicatie af hebben. Of dat gaat lukken en of Instapaper er meteen bij de lancering van de iPad bij is, is nog even afwachten. Maar voor de fans van Instapaper is het goed nieuws, dat ze niet opnieuw €3,99 hoeven uitgeven om de Pro-versie ook op hun iPad te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2010, 21:20
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.