iHome-ontwikkelaars zoeken bèta-testers voor native app

De makers van iHome zijn bezig met een applicatie voor de App Store op basis van iHome. Het gaat (locatiegebonden) informatie bieden zoals flitspalen, goedkope tankstations en OV-informatie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SossieNL's iHome nieuwe beta

De webapplicatie iHome staat aan de vooravond van een nieuwe fase. In de afgelopen maanden is de iPhone-webapp uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse iPhone-sites, met wekelijks ruim 10.000 bezoekers. Het plan is nu om een applicatie in de App Store uit te brengen. Samen met iDeveloper is SossieNL aan de slag gegaan met een native applicatie op basis van iHome.

Daarmee wordt het nog makkelijker om hotspots, goedkope tankstations, bioscopen en het weerbericht bij jou in de buurt te vinden.

In de native applicatie die in de maak is, zullen namelijk ook weer de locatiegebonden diensten aanwezig zijn. Op de blog van SossieNL kun je alvast een aantal screenshots bekijken, waaruit je al een indruk krijgt van de functionaliteit.

In de applicatie kun je bijvoorbeeld op basis van locatie zoeken naar:
iHome Native App

  • Goedkoopste tankstations
  • Wi-Fi Hotspots
  • Files
  • Flitsers
  • Treinstations (inclusief actuele trein-info)
  • P2000-meldingen (brandweer, ambulance, enz.)
  • Het weer

Daarnaast zitten er ook links in die je al gewend was van iHome, zoals nieuws van de Telegraaf, Elsevier, Tweakers, beursnieuws, live voetbalwedstrijden, tv-gids en dergelijke. Nieuwe links zoals RTLZ, de T-Mobile Blog en de App Store vind je er eveneens in terug – in totaal meer dan 40 nuttige links die je onderweg nodig kunt hebben. De native applicatie krijgt een nieuwe naam, die voorlopig nog even geheim blijft.

Om zeker te zijn dat alles tot in elke uithoek van Nederland werkt zijn de ontwikkelaars op zoek naar bèta-testers. Ben je fanatieke bezoeker van iHome of heb je gewoon zin om mee te werken, dan kun je je opgeven via het formulier op de website van SossieNL. Je kunt je hier ook opgeven voor de mailinglijst als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:27
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.