Heads Up: Namen raden in iOS-feestspelletje van ontwerper Clear

Heads Up is een feestspelletje voor de iPhone, gemaakt door Clear-ontwerper Phill Ryu. In het spel moet je de naam raden die boven je hoofd hangt.

Heads Up iconOntwerper @phillryu, onder andere verantwoordelijk voor de geroemde taken-app Clear, heeft een nieuw iOS-spelletje uitgebracht. In Heads Up moet je de iPhone boven je hoofd houden, waarna je moet raden welke naam er boven je hoofd staat. Dit doe je met behulp van hints die je vrienden in dezelfde kamer aan je geven. Heb je goed geraden, dan geef je de iPhone een zwiep naar voren om naar de volgende persoon te gaan.

Aan jou de taak om op deze manier zoveel mogelijk namen in zo’n kort mogelijke tijd te raden. Het is een traditioneel feestspelletje, maar dan in een iOS-jasje waarbij slim gebruik wordt gemaakt van de bewegingssensoren zodat je niet constant de iPhone naar beneden hoeft te halen om een nieuw venster aan te tappen. Met een zwiep naar voren ga je naar de volgende naam die je mag raden, maar je kunt ook een persoon overslaan met een beweging naar achteren.

Heads Up iPhone

Het spel bevat meerdere pakketten met onderwerpen die je moet raden. Soms hangen er namen van (Amerikaanse) beroemdheden boven je hoofd die je moet gissen, maar ook films, dieren en accenten komen voorbij. Hoeveel lol je met Heads Up hebt, hangt uiteraard vooral af van de vrienden met wie je speelt: dit is niet een spel waarin je een zo hoog mogelijke score probeert te halen, maar een leuke manier om tijd te spenderen met anderen.

Downloaden: Heads Up (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2013, 10:55
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.