Green Fingers: puzzelen met bloempotten

Gebruik je groene vingers om zoveel mogelijk bloemen te maken met de juiste bestandsdelen op het juiste moment.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Green Fingers op de iPhoneEindeloos puzzelen om zoveel mogelijk bloemen te kweken. Het enige wat je hiervoor moet doen is de juiste bestandsdelen in de juiste pot doen. Green Fingers is gemaakt door de nederlandse ontwikkelaar No Monkeys die we weer kennen van Alphabetic. In Green Fingers moet je bloempotten verschuiven om zo bloemen te laten groeien. Hoe meer bloemen je maakt hoe meer punten. Heb jij de groenste vingers om de meeste bloemen te kweken?


Het spel heeft nog enkele leuke toevoegingen. Het spelt ondersteunt het maken van combo’s. Door 3,4 of 5 bloemen tegelijk te voltooien verdien je extra punten. Voor de scores maakt Green Fingers gebruik van OpenFeint. OpenFeint heeft een mooie toevoeging en dat is naast highscores ook verschillende doelen gehaald kunnen worden, net zoals bij bijvoorbeeld Pocket God. Verdien bijvoorbeeld extra punten als je 100 bestandsdelen uit de lucht tikt voordat ze in de pot belanden, of als je meerdere keren een 4-op-een-rij combo maakt tijdens het spelen.

Tijdens het spelen zijn 15 trofeeën te verzamelen en je score kan direct naar Twitter of Facebook geplaatst worden. De iPhone-applicatie is volledig Nederlands en exclusief op de iPhone verkrijgbaar.

Downloaden: Green Fingers (€ 0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 21:05
Categorie
Games
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.