Gratis flipperkast: SmallBall Pinball Grand Canyon

SmallBall Pinball, Grand Canyon is een nieuwe gratis pinball-game die je in de App Store kunt vinden. Er komen nog meer games in deze serie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Je krijgt 3 kogels om mee te spelen.Ontwikkelaar SmallBall heeft een leuk en gratis spelletje uitgebracht: SmallBall Pinball, Grand Canyon. Het is de bedoeling om meerdere pinball-games uit te brengen, waarbij de eerste aflevering is gewijd aan de Grand Canyon. Op de achtergrond zie je het karakteristieke landschap van het Zuid-Westen van de VS (het doet niet zozeer aan de Grand Canyon zelf denken, maar meer aan parken als Bryce en Zion National Park, maar dat mag de pret niet drukken). Er zijn vier flippers aanwezig, waarvan twee helemaal onderaan de speeltafel, op de gebruikelijke plaats. De speeltafel zelf is niet al te moeilijk; je moet al heel onhandig zijn om de bal kwijt te raken.

Door op het scherm te tappen beweeg je de flippers: tappen in het midden van het scherm zorgt dat beide flippers bewegen, terwijl een tap links of rechts alleen de flipper aan die ene kant van de speeltafel beweegt. Bij elke speeltafel is een opening aanwezig waarmee je naar een andere speeltafel gaat. De toegang tot die volgende speeltafel is alleen beschikbaar als je bepaalde sequenties uitvoert.

Downloaden: SmallBall Pinball, Grand Canyon (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.