Gratis als promotie in de App Store: A Quest for Knights Onrush

Chillingo heeft de gratis game A Quest of Knights Onrush uitgebracht, een game die je enthousiast moet maken voor de betaalde game Knights Onrush. De gameplay van beide spellen is wel totaal verschillend.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

a quest for knights onrushChillingo heeft een game uitgebracht, die je gratis kunt downloaden. Het is eigenlijk bedoeld om reclame te maken voor Knights Onrush, een castle defense-game van dezelfde ontwikkelaar. Toch is er niet echt sprake van een Lite-game (die was er namelijk al), maar het idee is dat je A Quest for Knights Onrush ook goed als losstaande game kunt spelen. De speelwijze is ook iets anders dan het origineel: het is een sidescroller waarbij je met een joystick over het scherm moet bewegen. Ook zijn er gevechtsknoppen, waarmee je elke vijand die je onderweg tegenkomt moet neerknallen.

Mocht deze game aanslaan, dan is Chillingo van plan er een complete game van te maken met meerdere levels, achtergronden en vijanden, drie verschillende helden met steeds andere eigenschappen, eindbazen, online scores en meer. Knights Onrush heeft een andere gameplay en kost trouwens ook maar €0,79.

Downloaden: A Quest for Knights Onrush (gratis)
Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:52
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.