GodFinger eerst op de iPad uitgebracht

De langverwachte game GodFinger is nu op de iPad verschenen. In GodFinger speel je een god in je eigen wereld, waarbij je een zorgzame god of een boosaardige demagoog kunt zijn.

godfingerGodFinger is een game waar al lang naar werd uitgekeken. Deze game werd gelijktijdig met We Rule voor de iPhone aangekondigd, maar terwijl We Rule al een paar dagen in de App Store staat, was er nog geen spoor van GodFinger te vinden. In deze game krijg je ‘de vinger’. Je bent een god die met één vingertap het lot van je wereld bepaalt. Je moet zorgen dat je loyale volgers krijgt, die voor jou willen werken. Je moet gebouwen neerzetten en zorgen dat je volgers goud kunnen delven, waarbij ze tegelijk bloot staan aan de elementen. Hoe hoger de levels die je hebt behaald, hoe meer wonderen je kunt unlocken.

Je hebt daarbij de keuze of je een zorgzame god of een vernietigende demagoog bent. Je bepaalt de economie, zon en regen, bliksemflitsen, vuur en vloedgolven. Jij neemt de beslissingen, bijvoorbeeld om het te laten regenen zodat er een oase in de woestijn kan ontstaan. Het gaat erom dat je wonderen uitvoert en goud verzamelt en ondertussen zoveel mogelijk volgelingen krijgt.

godfinger ipad

Gamesuitgever ngmoco biedt net als bij We Rule ook deze game GodFinger gratis aan. Ze verdienen geld met In App Purchases: zo kun je 35 Awe-punten kopen voor €2,39. Maar ook zonder extra aankopen zijn de games van ngmoco goed te spelen. Je kunt via het Plus+ netwerk contact leggen met vrienden en de werelden van je vrienden bezoeken. Ook kun je volgers van vrienden afpakken door ze te bekeren, waarbij je bonussen en nieuwe doelen krijgt. Je kunt vrienden cadeautjes en kaarten sturen of je voortgang publiceren op Twitter of Facebook.

Downloaden: GodFinger for iPad (gratis)

godfinger ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2010, 20:54
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.