Geocaching 2.0 verbeterd: nu met kaarten en offline caches

De applicatie Geocaching is in versie 2.0 uitgebracht. De mogelijkheden zijn sterk verbeterd, waardoor je de applicatie minder vaak hoeft te verlaten. Verder heb je keuze uit meerdere kaarten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

geocachingGeocaching, de applicatie waarmee je de informatie van de website Geocaching.com ook op de iPhone bij de hand hebt, heeft een update gemaakt naar versie 2.0. De eerste versie van de applicatie had maar beperkte functionaliteit en vereiste dat je steeds naar de browser omschakelde om hints en de locatie van caches te zien ten opzichte van je huidige locatie. In Geocaching 2.0 zijn een aantal klachten opgelost: de applicatie is sneller, heeft eigen kaarten en laat zien welke caches in de buurt zijn. Je kunt de caches niet alleen op de meegeleverde kaarten bekijken, maar ook via Google Maps, Windows Virtual Earth of Yahoo Maps bekijken. De applicatie is nog steeds aan de dure kant (€7,99) zodat je het beste eerst de screenshots van ontwikkelaar Groundspeak kunt bekijken om te zien of de applicatie nu wél te bieden heeft wat jij zoekt.

Eén van de nieuwe mogelijkheden is het opslaan van caches voor offline gebruik. Want als je ver weg van de openbare weg gaan zoeken kan het best voorkomen dat je geen internetverbinding meer hebt.

Meer info: Geocaching.com (screenshots)
Installeren: Geocaching (€7,99)

geocaching

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2010, 1:20
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.