G-Map terug van weggeweest: nu met navigatiespel

De navigatiesoftware G-Map is terug in de App Store en is nu voorzien van een navigatiespel. Daarmee kun je items verdienen als je een route helemaal volgens de aanwijzingen volgt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

G-Map gameDe navigatiesoftware G-Map van XROAD is een paar weken weggeweest uit de App Store. Nu zijn ze terug met een nieuwe versie (1.3), nieuwe kaarten en een hogere prijs. Je betaalt nu $24,95 in plaats van $19,95. Mensen die de oude kaarten willen blijven gebruiken krijgen het advies om de update niet uit te voeren. G-Map is de meest uitgebreide navigatiesoftware in de App Store, maar de Europa-versie die al een maand geleden werd beloofd is er nog steeds niet.

Wel heeft G-Map grote sprongen vooruit gemaakt. Voor 28 stedelijke gebieden in de VS zijn 3D-beelden beschikbaar. Versie 1.3 heeft als nieuwe functie een ingebouwde game, waarbij je onderweg punten verdient door virtuele items te verzamelen. Bovenin het scherm verschijnt een balk die van kleur verandert naarmate je de route verder volgt. Heb je de route succesvol volgens de aanwijzingen gereden, dan springt een plaatje van een doos open en verdien je een bepaald voorwerp.

Rij je verkeerd, dan win je niets. Net als voorheen is de applicatie in twee versies te krijgen: de oost- en de westkust van de VS. In versie 1.3 zijn nog meer vernieuwingen doorgevoerd, zoals een minikaart waarmee je de volgende afslag kunt zien, een weergave van de resterende tijd en afstand tot de bestemming en een mogelijkheid om de auto-lock mode uit te schakelen. Gesproken route-instructies krijg je nog steeds niet.

Installeren: G-Map U.S. East ($24,95) en G-Map U.S. West ($24,95)
g-map

Tipgever: Pete

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:15
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.