Full voor iPhone: persoonlijke doelen bijhouden door te vegen

Full voor iPhone helpt je met persoonlijke doelen. Door te vegen worden activiteiten geteld. Gekleurde iconen geven de voortgang aan.

Full logoFull voor iPhone wil je helpen om de belangrijke zaken in je leven ook echt te doen. Hou deze dingen, activiteiten en gebeurtenissen bij en zorg dat je niets vergeet. Met de app kun je maandelijkse doelen bepalen. Je krijgt een overzicht over de ingestelde doelstellingen en houdt bij hoe vaak je iets al hebt gedaan. Heb je je voorgenomen om twee keer per week een stukje te joggen? Of elke week de ramen te zemen? Met Full moet de kans vergroot worden dat je aan het eind van de maand al deze belangrijke zaken ook daadwerkelijk hebt gedaan.

Als eerste stel je een doelstelling in, zoals het streven om acht keer per maand te gaan joggen in het bos. Dit onderdeel verschijnt dan in een lijst waarin de doelen onder elkaar staan. Daarin staat aangegeven hoe vaak je een handeling al hebt verricht in verhouding met het aantal voorgenomen handelingen. De kleur van de knop geeft aan hoe dicht je in buurt bent van je doelstelling. Het begint bij rood, na 25% kom je in het oranje, vanaf 50% wordt de knop groen en als je het volledige aantal hebt behaald, verschijnt een gele rand om de knop.

Full onderdelen kleurenFull overzicht

Net als Clear en Mailbox voer je in Full de meeste acties uit met veegbewegingen. Veeg op een onderdeel van links naar rechts om aan te geven dat je het een keer hebt gedaan. Een plusje verschijnt om aan te geven dat het voltooide aantal wordt verhoogd. Andersom werkt ook; van rechts naar links vegen vermindert het aantal. Net als in Mailbox heeft iets verder doorvegen ook effect: door verder naar rechts te vegen kom je in de bewerkingsstand en door verder naar links te vegen verwijder je het item. Door op het taartdiagram boven aan het scherm te tikken, kom je in een overzichtsscherm waarop je al je taken van de afgelopen maand in duidelijke grafieken ziet geordend.

Full is een kleine app met slechts een paar functies die erg goed worden uitgevoerd. Er zijn wel meer apps met persoonlijke doelstellingen, zoals het onlangs besproken Strides, maar Full heeft met zijn veegbewegingen, kleurindicaties, overzichtelijke frisse uiterlijk en de overzichtsgrafieken toch een geheel eigen karakter.

Downloaden: Full (tijdelijk ter introductie €0,89, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 18:55
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.