Football Manager 2013 in App Store verschenen

Sega heeft Football Manager Handheld 2013 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch.

FM2013 iconDe nieuwste versie van de Football Manager-serie kan vanaf vandaag ook op de iPhone worden gespeeld. In Football Manager Handheld 2013 sta je aan het hoofd van je eigen voetbalteam, waarbij je de juiste keuzes moet maken om ze tot de grote winnaar klaar te stomen. Je koopt nieuwe spelers, past trainingsschema’s aan en kiest de meest optimale formatie op het veld. Football Manager was al op de iPhone te spelen, maar in de 2013-versie vind je speler- en competitiedata uit het seizoen van 2012 en 2013.

In Football Manager 2013 kan je team het opnemen in toernooien in 14 landen, waaronder ook Nederland en België. Grote nieuwe toevoeging is Ierland, waar je nu ook je team kunt laten voetballen. Daarnaast is het in de nieuwste versie volgens ontwikkelaar Sega makkelijker om informatie te vergelijken. De game is vooral een verbeterde variant van de vorige versie, niet een totaal nieuw concept.

Football Manager 2013

Het managementspelletje heeft voor het eerst ook in-app aankopen. Hiermee kun je in één keer bijvoorbeeld je stadion uitbreiden of een rijke voorzitter vinden. Aangezien het spel is gebaseerd op een pc-versie, vermoeden we dat je ook zonder deze in-app aankopen prima een potje kunt spelen. Opmerkelijk genoeg zijn er ook in-app aankopen die je slechts eenmalig kunt aanschaffen, waardoor je ze bij een tweede potje niet kunt gebruiken.

Downloaden: Football Manager Handheld 2013 (€8,99, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2012, 7:39
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.