Flinke update voor Wi-Fi Finder: hotspotlijst downloaden

Wi-Fi Finder, een programma om de Wi-Fi netwerken in je naaste omgeving te zoeken heeft een flinke update gekregen. De makers geven aan dat de complete applicatie herschreven is om zo nog beter aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen.

Wi-Fi Finder op de iPhoneWi-Fi Finder, een programma om de Wi-Fi-netwerken in je naaste omgeving te zoeken, heeft een flinke update gekregen. De database van Wi-Fi Finder bevat inmiddels meer dan 200.000 locaties in 135 landen. De makers geven aan dat de complete applicatie herschreven is, voor nog betere prestaties. In de nieuwste versie kun je de volledige hotspotlijst naar je iPhone downloaden om zo offline te bekijken waar ergens een gratis hotspot te vinden is, waar je gebruik van kan maken. Deze kun je wekelijks laten updaten.

Naast deze grote toevoegingen zijn er ook enkele kleinere updates doorgevoerd. Zo kun je nu de lijst met Wi-Fi hotposts bekijken zonder de applicatie af te sluiten en kun je de lijst met hotspots gemakkelijk filteren op gratis of betaald. De Wi-Fi hotspots die je vindt zijn uitgebreid met een belmogelijkheid, een routeplanner en de mogelijkheid om aan je favorieten toe te voegen.

Je recente zoekacties worden opgeslagen zodat je deze later snel terug kan vinden. Heb je eenmaal een hotspot gevonden, dan kun je deze in de nieuwe versie van Wi-Fi Finder makkelijk delen met je vrienden naar Facebook en Twitter. Heb je een hotspot gevonden die nog niet in de database staat, dan kun je vanaf nu deze aanmelden, zodat anderen hier ook gebruik van kunnen maken.

Downloaden: Wi-Fi Finder (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 12:48
Categorie Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.