Flight Control krijgt nieuwe kaarten en online topscores

Firemint gaat een nieuwe versie uitbrengen van Flight Control, de populaire game waarbij je vliegtuigen moet laten landen. Er komt onder andere een topscorelijst online.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flight controlFlight Control is een populair spelletje waarbij mensen zoveel mogelijk vliegtuigen moeten laten landen. Het probleem met deze game is dat mensen elkaar screenshots moeten sturen om te laten zien welke topscore ze hebben gehaald. Daar komt nu verandering in: ontwikkelaar Firemint heeft laten weten dat er een online highscore komt – veruit de meest gevraagde feature. Firemint gaat de cloudcell.com-technologie gebruiken om een locatiegebaseerde ranglijst te maken.

Die technologie zal ook worden gebruikt in Firemint’s nieuwe game Real Reacing en wordt al gebruikt in Fast & Furious, van een andere ontwikkelaar. De nieuwe versie krijgt nog een andere optie: tussentijds opslaan van games, bijvoorbeeld wanneer er een telefoongesprek binnenkomt of wanneer je op de homeknop drukt.

Firemint liet vandaag ook weten dat er nieuwe kaarten bijkomen. De game is succesvol: het staat op nummer 1 in de lijst van betaalde applicaties, zowel in Nederland als in de VS en CEO Robert Murray wil best in de applicatie blijven investeren.

Installeren: Flight Control (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerp firemint

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.