Financial Times iPad-applicatie kost $190 per jaar

De nieuwsapplicatie van de Financial Times voor de iPad gaat $190 per jaar kosten. Daarmee is het net iets goedkoper dan The Wall Street Journal.

financial times ipadDe Financial Times is van plan een iPad-applicatie te maken, die de eerste twee maanden gratis te gebruiken is. Daarna moet je je portemonnee trekken: $3,59 per week voor een abonnement van een jaar. In totaal ben je dus $190 per jaar kwijt om op de hoogte te blijven van het financiële nieuws. Dat je eerst twee maanden gratis de informatie mag lezen is te danken aan horlogemerk Hublot: zij zijn sponsor voor de probeerperiode.

Ondertussen kan Financial Times meer informatie over de lezers verzamelen. Toch valt de prijs uiteindelijk wel mee, als je naar de concurrentie kijkt. Ter vergelijking: The Wall Street Journal gaat naar verluit voor huidige abonnees $1,99 per week rekenen voor de iPad-applicatie. Ben je geen abonnee, dan betaal je $17,99 per maand (oftewel $215,88 per jaar) dus dan valt de prijs van de Financial Times nog wel mee.
financial times

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2010, 16:37
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.