Final Fantasy 1 en 2 komen naar de iPhone (Update)

Vandaag heeft Square Enix bekend gemaakt op Twitter en Facebook dat Final Fantasy 1 en Final Fantasy 2 binnenkort op de iPhone en de iPod Touch beschikbaar zullen zijn.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Final Fantasy 1 en 2 op de iPhoneVandaag heeft Square Enix bekend gemaakt op Twitter en Facebook dat Final Fantasy 1 en Final Fantasy 2 binnenkort op de iPhone en de iPod Touch beschikbaar zullen zijn. De games zijn 20 jaar geleden verschenen op de Nintendo en worden nu door Square Enix opnieuw uitgebracht. Onduidelijk is wat er veranderd gaat worden aan de originele games. De iPhone biedt genoeg mooie mogelijkheden voor dit soort role playing games.

Final Fantasy begint met de verschijning van vier jongeren; de “Light Warriors“, die allemaal één van de 4 elementaire lichtbollen bij zich dragen. Deze lichtbollen zijn verduisterd door de kwaadaardige Elimentair Fiends. Samen vormen zij een zoektocht om zo de kwade krachten te verslaan, het licht op de lichtbollen te herstellen en de wereld te redden.

Onduidelijk is wanneer deze twee iPhone-games uit gaan komen en hoeveel deze gaan kosten. Een andere RPG die nog uit moet komen is SteamPirates. Een RPG die volgens maker Luc Bernard als een turn-based role playing game omschreven kan worden.

De video is op 12 februari toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 13:55
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.