Dolphin Browser 3.0 krijgt nieuwe interface met vingerbewegingen

Dolphin Browser heeft een update gekregen. Deze alternatieve browser heeft Speed Dial voor je favoriete websites, Webzines om artikelen van bekende websites te lezen en Full Screen Mode om schermvullend te lezen.

dolphin-browserDe Dolphin Browser is bedoeld voor mensen die niet genoeg hebben aan de standaard aanwezige Safari-browser op de iPad. De nieuwste versie bevat een ‘cleane’ interface met Speed Dial- en Webzine-functies. De kolom ‘Featured’ wijst je de weg naar aanbevelingen op Webzine. Je kunt dit aanpassen per categorie. Er zijn enkele nieuwe Webzine-publicaties toegevoegd, zoals GottaBeMobile, 148 Apps, TUAW en IntoMobile. Bij ‘What’s Hot’ lees je de meest populaire artikelen in een bepaalde categorie, waarbij tekst en afbeeldingen nu overzichtelijker worden getoond.

Voor de iPad is er ook een compleet nieuwe interface aanwezig, die je met vingerbewegingen kunt bedienen. Er zijn ook een aantal bugs opgelost, net als op de iPhone. Volgens de makers is het de snelste, makkelijkste en leukste mobiele browser die er te krijgen is. In vergelijking met de standaardbrowser zitten er inderdaad wel een aantal makkelijke functies in, zoals een zijbalk, een Speed Dial-functie om snel toegang te krijgen tot je favoriet websites en een Full Screen Mode om websites schermvullend te kunnen kijken. De browser is met deze update stabieler geworden en presteert beter.

Downloaden: Dolphin Browser voor iPad (gratis)
Ook verkrijgbaar: Dolphin Browser voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 21:55
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.