Didakto voor iPad met korting: leerzame Nederlandse app voor kinderen

Didakto is een Nederlandse app waarmee kinderen leren rekenen, taal, geografie en logica toepassen via een fotopuzzel. De app is te gebruiken als een soort bordspel en geschikt voor meerdere niveaus.

didakto ipadDidakto is een leerzame app voor scholieren, die momenteel voor half geld verkrijgbaar is. De app is Nederlandstalig en leert je optellen, aftrekken en vermenigvuldigen, tellen en allerlei taal-opdrachten, logica en aardrijkskundige opdrachten uit te voeren. Je moet bijvoorbeeld bij twee voorwerpen steeds het zwaarste object uitkiezen of tegenstellingen zoals traag-snel en overal-nergens bij elkaar zoeken totdat er een foto ontstaat. Het gaat om diverse onderwerpen en de vragen bevinden zich op meerdere niveaus. De app speelt als een bordspel, zonder dat je tijdsdruk hebt.

didakto ipad educatiefKinderen kunnen spelen en leren in hun eigen tempo. Behalve in het Nederlands is de app ook nog in diverse andere talen te gebruiken, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. De app is met korting te krijgen om aandacht te vragen voor de nieuwe app van ontwikkelaar Synendo, Music Party DJ.

Downloaden: Didakto (tijdelijk €1,59 – 50% korting)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2011, 21:07
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.