Demolition Dash HD: vandaag alles gratis vernietigen

Demolition Dash HD is vandaag gratis te downloaden voor de iPad. In het spel kun je als een zoetsappige variant op Godzilla alles op je pad slopen en krijg je er punten voor.

Demolition Dash HD iPad besturingAltijd al eens voor Godzilla willen spelen? Vandaag is dat gratis mogelijk voor de iPad. Zilla heet de rood-roze draak in Demolition Dash HD, die zich een weg door de bewoonde wereld springt en brult. Fleurige wereldsteden als Parijs vallen onder de wraak van de dinosaurus die net zo lang mag doorgaan met zijn bezigheden totdat zijn staart eraf is geschoten. Hoe meer je vernietigt, hoe meer punten je krijgt.

Je speelt Demolition Dash HD met een springknop aan de linkerkant in het scherm en een brulknop aan de rechterkant. Met die laatste dien je de poltievoertuigen zoals tanks en helikopters op je weg neerhalen, maar je kunt er ook bomen mee vernietigen. Met de springknop moet je vooral over gaten in de ondergrond en naar ballonnen hoog in de lucht springen. Daarvoor krijg je bonuspunten. Zilla is duidelijk niet zo kwaadschiks als zijn Japanse inspiratiebron.

Demolition Dash HD iPad helikopters

Het spel heeft twee modi: eentje waarin je de levels los van elkaar speelt als missies, en eentje waarin de levels aan elkaar worden geplakt en je het zo lang mogelijk moet zien vol te houden. In eerste instantie lijkt dat erg eenvoudig, maar Demolition Dash HD lijkt je brul niet altijd te pakken waardoor je soms onnodig schade oploopt tegen de politie. Je bent weer veilig als je even in het water kan uitrusten tussen levels door.

Demolition Dash HD was al een tijdje uit voor de iPhone, maar is pas sinds kort een universele applicatie die ook is gespecialiseerd voor de iPad. Het is naar verwachting alleen vandaag gratis te downloaden.

Downloaden: Demolition Dash HD (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 15:01
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.