CoPilot Live Europa: nieuwe iPhone-navigatie voor €79,99

Naast Navigon, Sygic, TomTom en iGo is er nu een vijfde offline navigatieoplossing voor Europa in de Nederlandse App Store verschenen: CoPilot Live Europe. De software kost €79,99.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

copilot liveDe keuze uit navigatiesoftware voor de iPhone is vanavond weer iets groter geworden: vanaf nu is CoPilot Live Europa in de Nederlandse App Store verkrijgbaar. De software bestond al in een UK-versie en heeft al een eerste verbeteringsronde doorgemaakt. Het bevat flitspalen, mogelijkheden om POI’s te bellen en betere GPS-prestaties. De Britse fabrikant won in eigen land al een aantal prijzen als beste navigatieoplossing voor de iPhone, maar is in overige Europese landen nog niet zo bekend. Qua functionaliteit is het vergelijkbaar met wat er op dit moment al voor de iPhone verkrijgbaar is: gesproken aanwijzingen, 2D- en 3D-kaarten die offline worden bewaard, navigeren aan de hand van postcodes, mogelijkheid om vooraf je trips te plannen, routes optimaliseren als je meerdere tussenstops maakt en automatisch dag/nacht-modus vormen maar een greep uit de functies.

Je krijgt een waarschuwing bij flitspalen, er is een rijstrookassistent met realistische weergave van afritten op de snelweg (ALK noemt dit CoPilot ClearTurn), je krijgt weersinformatie voor je bestemming en je huidige locatie.

ALK heeft echter plannen om nog meer te gaan aanbieden. Vanaf september komen er premium live-diensten bij, waar je voor moet betalen. In Nederland heb je straks de mogelijkheid om live verkeersinformatie op te vragen. De diensten variëren per land:

  • Live verkeersinformatie (alleen in Nederland, Duitsland, Spanje, VK en VS);
  • Live brandstofprijzen (alleen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en VK);
  • Live lokaal zoeken (alleen in Frankrijk, Spanje, Italië en VK).

Voor de volgende versie zijn twee verbeteringen gepland: een QWERTY-toetsenbord en extra verbeteringen in GPS-ontvangst en performance.

Downloaden: CoPilot Live Europa (€79,99)
Meer info: CoPilot voor iPhone

Tipgever: Bas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:45
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen copilot, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.