Chromy iPad-webbrowser heet vanaf nu Diigo Browser

Diigo Browser is de nieuwe naam voor Chromy, een webbrowser voor de iPad met tabbladen, annotaties, delen via sociale netwerken en offline lezen. Ook kun je contextafhankelijk zoeken in deze gratis webbrowser voor de iPad.

ipad diigoDe iPad-browser iChromy heeft een nieuwe naam gekregen. Het gaat tegenwoordig door het leven als Diigo. Misschien was de overeenkomst met Google Chrome niet echt handig of kreeg de ontwikkelaar een boze brief van Google in de bus. Hoe dan ook, de nieuwe naam Diigo Browser moet het onderscheid duidelijker maken. Dit is een browser die qua uiterlijk overeenkomsten vertoont met Chrome, bedoeld voor de iPad. De app heeft met de naamsverandering meteen ook een paar nieuwe functies gekregen, zoals de mogelijkheid om tekst-annotaties binnen de app toe te voegen.

De overige functies zitten er nog steeds in: tabbladen aan de bovenkant, functies om te delen, offline lezen met de later-leeslijst en contextafhankelijk zoeken. Ook het openen van een link in een nieuw tabblad is mogelijk. Diigo doet echt denken aan Google Chrome en is gratis te downloaden.

Downloaden: Diigo Browser (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2011, 21:23
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.