Brewster 2.0: wissel actuele contactgegevens automatisch uit met vrienden

Brewster, de iPhone-app die contacten samenvoegt met profielen van sociale netwerken, laat gebruikers nu onderling contactgegevens delen.

Brewster contacten-app 2.0Logische ideeën komen niet alleen. Anderhalve maand geleden kreeg de iPhone-app Cobook een grote update met de mogelijkheid om persoonlijke informatiekaarten te delen met medegebruikers van de applicatie. Nu komt de concurrerende app Brewster met eenzelfde idee. De grote 2.0-update van de toepassing introduceert het privé delen van je laatste contactinformatie met vrienden die de app ook gebruiken.

Versie 2.0 van Brewster brengt verder twee andere kleine vernieuwingen met zich mee. De interface van de app is licht bijgeschaafd hier en daar. Verder is er nu integratie van Instagram als een van de netwerken waarmee je je adresboek kan uitbreiden en mee kan samenvoegen, zodat nu (hopelijk) de Instagram-profielen aan de desbetreffende contacten worden toegevoegd.

Brewster contact met personen Brewster personen in een groep

Brewster is een strakke contacten-app die informatie van allerlei sociale netwerken zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en je mailaccount(s) samenvoegt met je adresboek op je iPhone. Aan de hand van de verzamelde informatie, wil de app je op de hoogte houden van wanneer bijvoorbeeld je laatste contact met iemand was. Maar je ziet ook wie nu trending zijn (actuele contacten) en wie je regelmatige contactpersonen zijn.

Op de manier waarop de applicatie contacten integreert, is echter kritiek. Nederlandse App Store-recensies reppen dat de contactenlijst een rommelpot is geworden, dat contacten niet goed zijn samengevoegd en dat door de app ingerichte lijsten met contactpersonen niet logisch zijn. Toch heeft de app een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren.

Downloaden: Brewster (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2013, 20:45
Categorieën Productiviteit, Sociaal netwerken
Onderwerpen adresboek, contacten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.