Belgische filmapplicatie Movies HD is klaar voor de iPad

Movies HD heeft binnenkort een iPad-versie. De van oorsprong Belgische ontwikkelaar heeft de iPhone-versie uitgebreid naar een grotere variant, met converters voor de desktop.

movies hdDe Belgische ontwikkelaar Netwalk heeft de applicatie Movies HD naar Apple gestuurd. Movies HD is een applicatie waarmee je je filmcollectie kunt beheren. Een iPhone-versie van Movies HD was al eerder beschikbaar. Op de iPad is beter gebruik gemaakt van het grotere scherm: je filmcollectie wordt mooi weergegeven en je kan extra films aan je collectie toevoegen vanuit de database. Dit kun je doen aan de hand van titel of door het scannen van een barcode.


Heb je je filmgegevens al in een desktopapplicatie ingevoerd, dan is er conversiesoftware beschikbaar om je filmbibliotheek te importeren. Er zijn al converters voor Delicious Library, Collectorz Movie Collection, Ant Movie Database, DVD Profiler en meer. Gebruik je een app die de gegevens in XML-formaat vastlegt, dan kan Netwalk daar eventueel een converter voor leveren.

Via: e-mail ontwikkelaar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2010 om 12:26
Categorie
Uncategorized
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.