BAX Magazine: bladeren door audio-apparatuur op de iPad

BAX Magazine voor de iPad is het wintermagazine van de winkel Bax-shop.nl die zich specialiseert in audio-apparatuur voor dj's, muzikanten en mensen die genieten van goed geluid. Zo is er een interview met Adele.

Bax Magazine header wintereditie 2011De webwinkel BAX-shop.nl geeft al een paar jaar een eigen wintermagazine uit vol audio-apparatuur die de winkel verkoopt. Dit jaar heeft het tijdschrift ook de stap naar de iPad gemaakt, waarop het blad geheel is te lezen. Tussen artikelen over dance4life, Adele, dj R3hab en radiopresentator Domien Verschuren, blader je door in totaal 116 pagina’s aan dj- en geluidsapparatuur.

Koptelefoons, mengpanelen, in-ear plugs, voice-recorders, MIDI controllers, samples en keyboards: je vindt het allemaal in BAX Magazine. Het is een fraai opgemaakt tijdschrift met slanke tekstkolommen, mooie fotografie en een eenduidige layout. Bax Magazine inleiding mixersHet grote verschil met een echt magazine is dat je op elk product met korte omschrijving kan drukken om direct naar dat product in de webshop van BAX te gaan.

Het nichegerichte blad kan zowel in de horizontale als verticale stand van de iPad gelezen worden, maar de pagina staat nooit volledig in beeld. Dat komt door de inhoudsopgavebalk, die altijd onderin beeld aanwezig is. Daardoor ontbreekt het gevoel van echt bladeren een beetje, maar het geeft je wel direct inzicht waar je bent in het nummer. Het interview met Adele meteen op pagina 5, is het meest inhoudelijke artikel van het magazine. Naast de overzichten met producten uit de webshop, zijn er ook nog verschillende pagina’s met reclames van audiomerken. Het reclameblad is gratis te downloaden.

Is uitgeven op de iPad ook de toekomst voor de wat exclusievere reclamemagazines?

Downloaden: BAX Magazine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2011, 12:47
Categorieën Amusement, Kiosk, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.