Bang With Friends terug in App Store als ‘Down’

De door Apple verbannen iOS-applicatie Bang With Friends is terug in de App Store als dating-app Down.

bang-with-friendsDe in mei door Apple verwijderde app Bang With Friends is weer terug, maar dan onder de naam Down. In deze gereviseerde versie zijn alle suggestieve thema’s verwijderd, waardoor de app een stuk meer weg heeft van een algemene datingdienst. Je koppelt bij het opstarten je Facebook-account, waarna je aangeeft welke vrienden je aantrekkelijk vindt. Komt de interesse van twee kanten, dan worden jullie met elkaar in contact gebracht. Zo niet, dan wordt de ander nooit op de hoogte gesteld van je interesse.

Het is in Down een stuk onduidelijker wat je van de andere verwacht dan in het verwijderde Bang With Friends. In de originele app gaf je aan met welke Facebook-vrienden je naar bed wil, om zo in contact te komen met potentiële sekspartners. In Down geef je alleen aan of je ‘down’ voor een date bent. Ook kun je aangeven met welke vrienden je wel zou willen hangen – en dus op niet-seksuele wijze wil afspreken.

De nieuwe app-naam was vermoedelijk niet alleen een verzoek van Apple: Bang With Friends had ook een rechtszaak aan de broek hangen van Zynga. De sociale game-ontwikkelaar gebruikt de woorden ‘With Friends’ voor meerdere spellen.

Downloaden: Down (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Down Bang With Friends 1Down Bang With Friends 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2013, 20:53
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.