Applicaties IM+ en RDM+ straks ook voor iPad

Shape Services gaat de applicatie IM+ beschikbaar stellen voor de iPad. Ze hebben de nieuwe versie al ingediend, zodat deze bij de lancering van de iPad meteen beschikbaar is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

implus ipadTwee websites rollen over elkaar heen wie nu de eerste en exclusiefste beelden van IM+ op de iPad heeft. iPadevice.com beweert de eerste te zijn en touch-this.de heeft ook een watermerk over de foto’s geplakt. Ons maakt het niet zoveel uit wie de eerste was: het gaat erom dat IM+ straks op de iPad beschikbaar komt. De applicatie ondersteunt Twitter, Skype Chat, Facebook, Google Talk, Yahoo, MSN/Live Messenger, AIM/iChat, ICQ, MySpace en Jabber. Ontwikkelaars Shape Services heeft de applicatie al bij Apple ingediend, zodat deze al in de App Store klaarstaat op het moment dat de iPad beschikbaar komt.

rdm plusDe Duitse site heeft van Shape Services ook screenshots gekregen van een andere interessante app voor de iPad: RDM+. Dit is een applicatie waarmee je je computer op afstand kunt bedienen. Dit soort applicaties zijn er al in ruime mate voor de iPhone, maar juist voor de iPad zouden ze interessant kunnen zijn vanwege het grotere scherm. Nu maar hopen dat Shape Services de informatie ook gewoon op de eigen website zet en niet heeft gekozen voor een strategie om elke dag weer een andere app te lekken via een blog.

Via: ipadevice.com en Touch-This.de (IM+) en Touch-This.de (RDM+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 15:54
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.