AppEvent: Quirit Cartoons vandaag gratis

Op de laatste dag van het AppEvent is Quirit Cartoons gratis te downloaden. In deze iPad-applicatie vind je de 100 beste cartoons, maar mocht dat niet genoeg zijn dan kun je via links in de applicatie ook op de website van de cartoonist komen. Daar kun je nog meer cartoons vinden.

Quirit iPad appHet is de laatste dag van het AppEvent maar niet getreurd: Quirit Cartoons is namelijk gratis te downloaden. Genoeg reden om vandaag eens flink te lachen. Quirit is een relatief onbekende cartoon van Belgische origine. Nadat de cartoon in 1976 ‘per ongeluk’ bekend werd, komen er sindsdien met regelmaat nieuwe cartoons bij. Deze applicatie laat de 100 beste cartoons van Quirit zien waar je doorheen kunt bladeren.

Voor wie Quirit niet kent:

Quirit is een flater van de natuur. Hij ontstond toevallig toen een verdwaalde eicel bevrucht werd door het BSE-virus. Ongeveer 60 celdelingen later werd hij geboren. Voor de rest kunnen we zijn leven kort samenvatten: hij at, dronk en werd alsmaar groter en dikker.

In de applicatie kun je naast de 100 beste cartoons ook links naar de website en sociale media van Quirit vinden, mocht je aan de 100 cartoons nog niet genoeg hebben.

Downloaden: Quirit Cartoons (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2011, 11:22
Categorieën Amusement, Belgische apps, Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.