Anomaly: Warzone Earth binnen twee weken in App Store

Anomaly: Warzone Earth moet binnen twee weken in de App Store staan. In deze tower defense-game ben je niet de verdediger van een gebied, maar juist de aanvaller.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Anomaly: Warzone EarthDe tower defense-game Anomaly: Warzone Earth wist toen hij in april op de pc en Mac uitkwam al genre-fans gek te maken. In dit spel kruip je niet in de huid van de verdediger van een gebied die torens moet plaatsen om golven aan vijanden af te slaan, maar ben je juist de aanvaller in deze torengevulde locaties. De iPad-versie van het spel liet enige tijd op zich wachten, maar niet veel langer: binnen twee weken staat het spel in de App Store.

Dit liet ontwikkelaar 11-bit Studio weten aan gamesblog Touch Arcade. Er wordt in ieder geval als sinds de pc-uitgave in april fulltime aan de iOS-versie gewerkt, waarvan er al meerdere varianten getoond werden aan de pers. Technisch blijkt het spel strak in elkaar te zitten. Bijzonder, als je ziet hoe mooi het origineel er uitziet.

In Anomaly: Warzone Earth probeer je gebieden verdedigd door torens binnen te dringen. Dit doe je door voertuigen te kopen die zich een weg langs de linies proberen te schieten zonder kapot te gaan. Speltechnisch lijkt het erg op andere tower defense-games, met als verschil dat je dit keer aan de andere kant van het veld staat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 9:18
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.