Ambiance waarschuwt met push notificaties bij nieuwe geluiden

Applicaties die push notificaties gebruiken, doen dat meestal omdat er iets belangrijks te melden is: er is een persoonlijk bericht voor je binnengekomen via Twitter of iemand wil met je gamen of chatten. Ambiance laat zien dat push notificaties ook voor minder dringende zaken gebruikt kunnen worden: als er een nieuw geluidje beschikbaar is. Ambiance […]
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

ambianceApplicaties die push notificaties gebruiken, doen dat meestal omdat er iets belangrijks te melden is: er is een persoonlijk bericht voor je binnengekomen via Twitter of iemand wil met je gamen of chatten. Ambiance laat zien dat push notificaties ook voor minder dringende zaken gebruikt kunnen worden: als er een nieuw geluidje beschikbaar is. Ambiance is een applicatie waarmee je kunt relaxen of geconcentreerd kunt werken door het afspelen van de juiste muziek. Er zijn meer dan 500 geluiden beschikbaar, die je in de juiste stemming brengen. Standaard zijn drie geluiden aanwezig; de rest kun je downloaden. Ben je vooral visueel ingesteld, dan kun je ook nog een bijbehorende achtergrondfoto instellen, die je tot maximale ontspanning brengt.

Versie 2.1 van Ambiance is verbeterd in stabiliteit maar heeft ook voor het eerst push notificaties, die je waarschuwen als er nieuwe geluiden klaarstaan om via je internetverbinding te downloaden. De applicatie gaat uiteindelijk €3,99 kosten maar is op dit moment nog te koop voor de actieprijs van €0,79.

Downloaden: Ambiance (€0,79) – ook in Lite

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:22
Categorieën Lifestyle, Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.