After Burner Climax: actievol vliegspel voor iOS verschenen

Sega heeft het vliegspel After Burner Climax uitgebracht voor de iPad en iPhone. In deze game schiet je zoveel mogelijk tegenstanders neer en ontwijk je raketten.

After Burner ClimaxSega’s cultgame After Burner Climax is vandaag voor de iPad verschenen. In After Burner Climax bestuur je een straaljager, waarmee je vooral zoveel mogelijk doelwitten tijdens je vlucht moet neerschieten. De game verscheen origineel in de Japanse arcadehallen, maar kwam ook uit voor de Xbox 360 en Playstation 3. De iOS-versie belooft 20 levels en drie spelmodi. AirPlay- en HDMI-ondersteuning zorgt ervoor dat de game ook optimaal gebruik kan maken van je televisieresolutie als je hem via een Apple TV afspeelt.

After Burner Climax staat bekend als één van de actievollere vlieggames. Je schiet meerdere raketten, ontwijkt golven aan binnenkomende explosieven en bent ondertussen bezig om een zo hoog mogelijke score te vergaren. Je reflexen zijn hierbij ook belangrijker dan je vliegkennis: maak je een bocht, dan zal je straaljager na een tijdje vanzelf weer recht vliegen.

Geheel identiek aan het originele spel is de iOS-versie niet: zo zijn bepaalde korte routes verwijderd en is het gros van het stemwerk verspreid door de game weggehaald. Ook bepaalde eindscenarios zijn niet langer in de game te vinden.

Downloaden: After Burner Climax (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 20:34
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.