Adobe verbetert Photoshop-apps op de iPad en verlaagt prijs

De Adobe-applicaties Color Lava, Adobe Eazel en Adobe Nav hebben een update gekregen met nieuwe functies. Ook is de prijs van Adobe Eazel verlaagd naar 2,39 euro.

adobe eazelAdobe bracht een maand geleden een reeks touchscreen-vriendelijke iPad-applicaties uit. Ze heten Adobe Eazel, Color Lava en Nav en ze zijn bedoeld als verlengstuk van de Photoshop-software op de desktop. De drie apps hebben nu een update gekregen én Adobe Eazel is in prijs verlaagd zodat je er nog maar €2,39 voor hoeft te betalen. Met Adobe Eazel kun je schilderen met je vingertoppen.

Je kan kiezen uit droge of natte verf, om rijke kleuren op het scherm te krijgen. De app laat zelfs de schildering na verloop van tijd opdrogen, zodat je kleuren kunt mengen. Bij Adobe Eazel is een afbeeldingengalerij toegevoegd, met de mogelijkheid om Eazel-afbeeldingen te openen en op te slaan. De performance is ook verbeterd. Adobe Nav is bedoeld voor interactie tussen iPad en Photoshop CS5 op de desktop. In de nieuwste update is een optie toegevoegd om afbeeldingen vanaf je iPad rechtstreeks naar Photoshop CS5 te sturen om ze op de desktop te bewerken.

color lavaTenslotte is er Adobe Color Lava, een app waarmee je met je vingertoppen kleuren kunt mixen en kleurenthema’s kunt samenstellen. Deze app heeft als nieuwe functie gekregen het opslaan van een foto binnen Color Lava om op basis daarvan een nieuw kleurenthema te maken (zie foto hiernaast).

Om de apps te kunnen gebruiken heb je Photoshop CS5 12.0.4 nodig.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2011, 21:44
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.