Appie van Albert Heijn 2.4: betatest met thuisbezorgen

Albert Heijn heeft haar iPhone-app Appie voorzien van een nieuwe, spraakmakende functie. Je kan nu je boodschappenlijst inspreken en meteen doorsturen als bestelling voor de thuisbezorgdienst Albert.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Appie iPhone iPod touchDe uitgebreide boodschappen-app van Albert Heijn heeft een belangrijke update gekregen. Versie 2.4 van Appie introduceert een test met boodschappen bestellen en laten bezorgen via Albert, de bezorgdienst van de supermarkt. De testversie is voorlopig alleen benaderbaar op uitnodiging en het is een voorwaarde dat je in het bezorggebied van de Albert Heijn woont. Gedurende de test worden boodschappen zonder bezorgkosten bij je afgeleverd. Daarnaast is de boodschappenlijst vernieuwd in de applicatie.

Appie iPhone-app Mijn Lijst vernieuwdHet was al langer mogelijk om boodschappen in te spreken in Appie, maar de functie is een stuk prominenter naar voren gebracht in de nieuwste versie. Je ziet de functie nu als je onder de plus-knop een nieuwe boodschap wilt invoeren. Je kan dan middels een knop meteen naar de spraakherkenning gaan of de barcodescanner raadplegen. Die streepjescode-scanner is volgens Albert Heijn ook verbeterd in de nieuwste versie.

Mijn Lijst is sowieso wat strakker vormgegeven. Til hem op om de lijst te delen of te wissen, druk op de plus om de optie voor de barcodescanner en het inspreken te zien. Als je aangemeld bent voor de thuisbezorgtest, kan je de boodschappen doorgeven aan de bezorgdienst door rechtsboven op de vrachtwagen te drukken. Als je mee wilt doen aan die thuisbezorgtest, kan je je op ah.nl/testversie aanmelden. Daarbij word je ook verzocht je leeftijd en eerder mobiel gebruik van Appie aan te geven. Als je niet in het bezorggebied woont, is deelname aan de test sowieso uitgesloten.

We hebben de vraag uitstaan wanneer er meer duidelijkheid komt over de test en de implementatie van de bezorgdienst voor alle gebruikers.

Downloaden: Appie (gratis)

In een eerdere versie van de tekst meldden we dat de spraakherkenning-functie van Appie nieuw is. Die werd echter al geïntroduceerd in maart 2011. Excuses!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2012, 12:55
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen albert heijn, appie, boodschappen, thuisbezorgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.