File Info tijdelijk buiten gebruik, applicatie uit App Store gehaald

De applicatie File Info is tijdelijk uit de App Store gehaald omdat de ANWB bezig is met onderhoud van de website. De ontwikkelaars werken ondertussen aan een update met meer functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

fileinfoSlecht nieuws voor de toch al geplaagde filerijders: de applicatie File Info is de komende tijd niet te gebruiken. De ANWB heeft laten weten dat ze de eigen website inclusief het onderdeel verkeersinformatie onder handen gaan nemen. Het gevolg daarvan is dat File Info tijdelijk onbruikbaar is en daarom uit de App Store is gehaald. De ontwikkelaars van Moop.Me werken intussen aan een update.


Gelukkig komt de kerstperiode eraan, waardoor er tijdens de spits veel minder mensen op de weg zullen zijn. Veel gebruikers zullen de verkeersinformatie van File Info gaan missen, want de applicatie werd de afgelopen maand ruim 40.000 keer gedownload uit de App Store. Nu er tijd is om aan een update te werken wordt meteen de gelegenheid gegrepen om veelgevraagde verbeteringen door te voeren. Zo wordt er samen met een andere partner gekeken naar de opmaak van de kaarten en de interactie met de applicatie. De verkeersinformatie wordt ook uitgebreider en completer, zodat de €1,59 die je voor de applicatie hebt betaald in ieder geval geen weggegooid geld is. File Info is was gratis verkrijgbaar in de App Store en zal dat na de update ook nog steeds zijn.

Meer info: File Info
Via: e-mail Moop.Me

Eerder verschenen: Verkeersinfo krijgt concurrentie van gratis app File Info

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 december 2008 om 0:41
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.