Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Documents To Go: bekende kantoorsoftware op de iPad (met korting)

Documents To Go heeft een update gekregen en is nu als universele app voor iPhone en iPad beschikbaar. Bovendien is de software in de aanbieding.

documents-to-goOntwikkelaar Dataviz heeft een update van Documents To Go uitgebracht. Versie 3.3 biedt voor iPad-gebruikers veel nieuws: voor het eerst is het namelijk mogelijk om Documents To Go op de iPad te gebruiken. Dat houdt in dat je voor het eerst makkelijk Word-, Excel- en PowerPoint-documenten op de iPad kunt bekijken en bewerken. Er is meer goed nieuws: ze brengen Documents To Go uit als universele app, zodat bestaande gebruikers van de iPhone-versie gratis kunnen upgraden. Voor het laden van documenten kun je gebruikmaken van de functie Bestandsdeling in iTunes. Daarnaast is er ondersteuning voor Google Docs, Dropbox en Box.net. Nieuw in versie 3.3 is de ondersteuning voor MobileMe en SugarSync.


documents to go ipadMet Documents To Go kun je een document uit een online opslagruimte zoals Dropbox of Google Docs halen, bewerken en vervolgens weer synchroniseren met de online opslagruimte. Het e-mailen van documenten naar jezelf is niet nodig. Mocht je dat toch willen: je kunt bijlagen uit e-mailberichten openen, bewerken en daarna weer terugsturen. Dat werkt ook bij Exchange en Gmail. Documents To Go ondersteunt daarnaast ook PDF’s, maar alleen om te bekijken. De Premium-versie is geschikt voor de iPad en beschikt alle genoemde functies, inclusief synchronisatie met MobileMe en SugarSync en de mogelijkheid om Exchange-attachments te openen.

Om de app te kunnen gebruiken heb je iPhone OS 3.0 of hoger nodig. De prijs is tijdelijk verlaagd in verband met Memorial Day:

Let op: alleen de Premium-versie is als universele app voor de iPad beschikbaar!

Apple brengt zelf de kantoorapplicaties Pages (tekstverwerking, €7,99), Numbers (spreadsheet, €7,99) en Keynote (presentaties, €7,99) uit. Het grote verschil is dat Documents To Go de native documenten van Microsoft Office kan inlezen en ze ook weer in Office-formaat kan opslaan. Bij de iWork-applicaties van Apple zelf is steeds conversie nodig.

Tipgever: Olaf

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 juni 2010 om 16:11
Categorie
Uncategorized

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.