iPhone-applicatie Waarheen? integreert Navigon-koppeling

FutureTap heeft in de nieuwe update van Waarheen? de optie om gebruik te maken van Navigon geïntegreerd. Hiermee is het mogelijk om de route van je locatie naar je eindbestemming direct in Navigon te gebruiken.

Waarheen? op de iPhoneFutureTap, de maker van de applicatie Waarheen? (in de Amerikaanse App Store: WhereTo?) heeft in de nieuwe update van de iPhone-applicatie een koppeling gemaakt voor de navigatiesoftware van Navigon. Waarheen? stelt gebruikers van de applicatie nu in staat om een POI te selecteren in de applicatie en de route te laten berekenen via Navigon MobileNavigator.
Waarheen? is een applicatie waarmee je op basis van je locatie veel verschillende POI’s kunt opzoeken. Door nu een keuze te maken op basis van een specifieke categorie krijg je in de nieuwste versie van Waarheen? de mogelijkheid om de route naar het betreffende gevonden punt te laten berekenen via Navigon, zodat je daar rechtstreeks heen kan gaan.


Ik heb de nieuwe update geïnstalleerd en ik heb ook Navigon actief op mijn iPhone. Je kunt de nieuwe feature activeren door op een pin die gevonden is te tappen en hier voor Route te kiezen. Wil je altijd Navigon MobileNavigator starten als je voor Route kiest, dan moet je in Waarheen? rechtsboven op de i tappen om instellingen te kunnen veranderen. Je moet onder Delen bij Uitgebreid de Applicatie voor Routeplanning veranderen naar Navigon MobileNavigator. Als je nu voor Route kiest zal altijd Navigon gestart worden. De applicatie zal als je geen Navigon geïnstalleerd hebt en niet in de instellingen geweest bent altijd Kaarten (Google Maps) opstarten. Heb je Navigon wel, dan zal er een keuzemenu tevoorschijn komen.

Waarheen? heeft in de laatste update ook nog andere wijzigingen doorgevoerd. Zo kun je nu zoeken op categorie of merk en je kunt zelf categorieën in de cirkel verwijderen of toevoegen. Je kunt zoeken in je contacten en er is nu ondersteuning van VoiceOver. Onduidelijk is of Navigon ook een integratie van Waarheen? zal implementeren.

Downloaden: Waarheen? (€ 2,39)
Downloaden: Navigon MobileNavigator Europe (€ 74,99) en Navigon MobileNavigator BeNeLux (€ 54,99)

Bron: iSpazio

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.