Jamie Olivers 20 Minute Meals: koken met Jamie Oliver

Jamie Oliver heeft een eigen iPhone-applicatie, Jamie Oliver's 20 Minute Meals. Deze helpt je met het kopen, voorbereiden en koken van maaltijden.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Jamie Oliver's 20 Minute Meals Jamie Oliver, wie kent hem niet? De beroemde tv-kok, die mensen laat zien hoe je snel, simpel en toch lekker kunt koken. Sinds kort heeft hij ook een eigen iPhone-applicatie: Jamie Oliver’s 20 Minute Meals. Deze helpt je met het kopen, voorbereiden en koken van maaltijden. Voor deze applicatie heeft hij 50 nieuwe recepten geschreven, die ieder in 20 minuten te bereiden zijn.


In combinatie met hoge resolutie-foto’s, die je stap voor stap laten zien hoe het gerecht zou moeten worden, kan er niks meer mislukken. Ook beschikt de applicatie over meer dan anderhalf uur video waarin Jamie je verschillende technieken leert die goed van pas komen tijdens het koken. Denk hierbij aan het slijpen van een mes, of het pellen van een ui. Weet je niet wat je moet koken, dan kun je een willekeurig gerecht laten selecteren door met je iPhone te schudden. Het ingebouwde boodschappenlijstje helpt je tijdens het kopen van de ingrediënten.
De applicatie werkt ook op iPhones en iPod touches zonder internetverbinding. Alle recepten en andere content zijn namelijk in de software opgeslagen. Handig, maar het neemt wel veel ruimte in: 404 MB.

Downloaden: Jamie Oliver’s 20 Minute Meals (€5,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 13:51
Categorie
Lifestyle

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.