Minigore 2: Zombies voor iPhone en iPad voor het eerst gratis

Minigore 2: Zombies voor iPhone en iPad is voor het eerst gratis te downloaden. De zombie-game borduurt voort op eerdere Minigore-games.

minigore-2-zombies-ipad

De game Minigore 2: Zombies is voor de eerste keer gratis te downloaden. Toen de app als Sinterklaascadeautje op 5 december 2012 verscheen, kostte de game nog €1,79. De release sneeuwde wat onder omdat op hetzelfde moment Modern Combat 4: Zero Hour en Grand Theft Auto Vice City in de App Store verschenen.


minigore-zombies-2Toch is het “een van de beste actiegames in de App Store”, aldus IGN en daarom de moeite waard om nu gratis te downloaden. Minigore 2: Zombies is een dual stick-shooter, maar met tegenstanders die altijd in de smaak vallen: zombies. De hoekige poppetjes die voor een intens bloedbad zorgen, maken deel uit van de charme. Zelfs de zombies zijn leuk uitgevoerd.

Minigore 2: Zombies is gratis om vier jaar Minigore te vieren. 300 uitdagingen, 20 speelbare karakters (waaronder gaststerren zoals Bike Baron, Zombieville USA en Hook Champ!) en 60 verschillende vijanden liggen zomaar gratis op je te wachten. Meer gamekoopjes vind je natuurlijk in onze dagelijkse rubriek iCulture Deals.

Downloaden: Minigore 2: Zombies (tijdelijk gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 juli 2013 om 18:21
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.