Ontwikkelaar stopt met iPhone-applicatie Stack

Een week geleden was ontwikkelaar Steven Troughton-Smith nog optimistisch: hij werkte aan een nieuwe versie van de jailbreak-applicatie Stack, waarmee je onder andere de positie van de stack over het scherm kon verslepen. Helaas, die nieuwe versie 2.2 komt er niet: Steven is zo gefrustreerd door piraterij in de App Store dat hij niet langer […]

mobile stackEen week geleden was ontwikkelaar Steven Troughton-Smith nog optimistisch: hij werkte aan een nieuwe versie van de jailbreak-applicatie Stack, waarmee je onder andere de positie van de stack over het scherm kon verslepen. Helaas, die nieuwe versie 2.2 komt er niet: Steven is zo gefrustreerd door piraterij in de App Store dat hij niet langer verder wil gaan met zijn gratis applicatie. Hij is van plan om de applicatie compleet uit Cydia te verwijderen. Steven schrijft op zijn blog dat hij al hard genoeg moet werken om applicaties voor de App Store te maken.


Die commerciële applicaties zoals Lights Off en Speed zijn deels bedoeld om leuke extra projecten te financieren, zoals de gratis applicatie Stack. Maar als ‘piraten’ zoals paniK ervoor zorgen dat de verkoopcijfers van de een op de andere dag inzakken zit er niets anders op: Steven moet meer tijd in marketing en promotie gaan steken en heeft daarom geen tijd meer voor projecten zoals Stack.

Helaas is Steven niet van plan om Stack als open source beschikbaar te stellen, zodat iemand anders ermee verder kan. Gebruikers (en donateurs) smeken op Stevens blog of hij alsjeblieft nog versie 2.2 kan uitbrengen.

Meer info: Blog Steven Trhoughton-Smith

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 februari 2009 om 15:43
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.