Geef je iPad een stylus met The Finger

The Finger is een iPad-stylus in de vorm van een vinger. Deze stylus was aanvankelijk bedoeld als grap, maar bleek zo goed aan te slaan, dat de bedenkers besloten hebben om de stylus via Kickstarter zelf uit te brengen.

the finger ipad
Steve Jobs zei ooit, dat een vinger beter is dan een stylus. Vandaar dat de bedenkers van deze nieuwe stylus een bekende vorm hebben gekozen: een vinger! The Finger is een Kickstarter-project, waarbij je voor 25 dollar in bezit komt van deze stylus, die later in de winkel $29,99 zal gaan kosten. De stylus is tweezijzig bruikbaar: aan de ene kant heb je een vinger voor de normale bediening van je touchscreen, aan de andere kant heb je een puntige kant, voor het fijnere werk.


finger ipadThe Finger is een capacitieve stylus, die eigenlijk als een grap is bedacht door Kyle Scheele en Shawn Matthews. Het was bedoeld als grappig cadeautje, voor wat gratis publiciteit. Maar toen het idee eenmaal op papier stond, bleek het in een behoefte te voorzien. Behalve de standaard bruine variant komen er ook vrolijk gekleurde FIngers in rood, groen of blauw. Zodra het Kickstarter-project is afgelopen, kun je als supporter de gewenste kleur kiezen.

Slechts 19 mensen hebben hun steun betuigd, dus de twee bedenkers zullen nog alles op alles moeten zetten om te zorgen dat over 24 dagen het gewenste bedrag van 50.000 dollar is ingezameld. Lukt dat niet, dan gaat het project niet door.

Meer info: The Finger op Kickstarter

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 juni 2011 om 11:08
Categorie
Accessoires

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.